Kamp

OP ZOEK NAAR

EEN JEUGDVERBLIJF

Op kamp


Wil je tijdens de zomermaanden bij ons op kamp komen? Dat kan! We hebben binnen plaats voor ongeveer 60 personen, ook is het mogelijk om tenten te plaatsen op ons terrein. Let op: er zijn geen bedden.


Kostprijs

Een overnachting op ons jeugdheem kost 200€. Voor groepen van meer dan 60 personen, komt er per persoon extra 2,5€ per nacht bij.

De  kosten van elektriciteit, water en gas worden van de borg afgehouden bij de eindafrekening. We hebben aparte meters, dus je betaalt enkel je eigen verbruik. 

Reservatie

Al onze reserveringen verlopen via de site van jeugdverblijven.be. Deze kalender is dan ook up to date, zo kan je gelijk zien of de gewenste periode nog vrij is!  We geven de voorkeur aan groepen die 10 dagen komen, maar informeer zeker of er plaats is voor afwijkende periodes.


Als je reserveert, kan het een weekje duren vooraleer dit goedgekeurd wordt. Geen paniek dus als je niet meteen een bevestiging ontvangt. We sturen jullie dan het contract toe met verdere informatie, een voorbeeld van het contract vind je hier.

Lokalen

Er zijn 2 grote lokalen op het gelijkvloers, zo ook de toiletten, de keuken en een klein lokaal dat hierop aansluit. Boven zijn er 4 slaapzalen, 3 aparte douches en een gemeenschappelijke douche. Ook is het mogelijk om nog een extra lokaal bij te huren voor grote groepen.


Het is, met goedkeuring van de brandweer van Essen, toegestaan om een kampvuur te houden. Dit wel enkel en alleen in onze vuurschaal, die gratis ter beschikking gesteld wordt van de groepen.


Afval

Wij denken aan het milieu, dus stimuleren wij groepen om zo goed mogelijk te sorteren! We hebben verschillende rolcontainers, die een keer per kampperiode geleegd zullen worden. De kosten voor het afval zijn inbegrepen in de huurprijs.

Glas afval dien je zelf in een van de glascontainers in Essen (dichtstbijzijnde bevindt zich op wandelafstand) te gooien of terug mee te nemen.


Omgeving

Ons jeugdheem ligt in het centrum van Essen. De lokalen zijn omgeven door 3 speelterreinen, waaronder het ‘stoerwoud’ en de Oude Pastorij. Een speelbos (Kajottersplein) bevindt zich op fietsafstand (5 km).

 

Heb je toch nog een vraag, dan kan je een mailtje sturen naar info@jeugdheemessen.be


Contract