Weekend

OP ZOEK NAAR

EEN JEUGDVERBLIJF

Op weekend


Wil je doorheen het jaar bij ons op weekend komen? Dat kan ook! We hebben binnen plaats voor ongeveer 30 personen. We beschikken niet over bedden en buiten de zomermaanden is het niet mogelijk om tenten te plaatsen op ons terrein.


Kostprijs

Een overnachting op ons jeugdheem kost 100€. De  kosten van elektriciteit, water en gas worden van de borg afgehouden bij de eindafrekening. We hebben aparte meters, dus je betaalt enkel je eigen verbruik. 

Reservatie

Al onze reserveringen verlopen via de site van jeugdverblijven.be. Deze kalender is dan ook up to date, zo kan je gelijk zien of de gewenste periode nog vrij is!  We geven de voorkeur aan groepen die 10 dagen komen, maar informeer zeker of er plaats is voor afwijkende periodes.


Als je reserveert, kan het een weekje duren vooraleer dit goedgekeurd wordt. Geen paniek dus als je niet meteen een bevestiging ontvangt. We sturen jullie dan het contract toe met verdere informatie, een voorbeeld van het contract vind je hier.

Lokalen

Jullie hebben toegang tot een groot lokaal op het gelijkvloers, zo ook de toiletten, de keuken en een klein lokaal dat hierop aansluit. Boven zijn er 2 slaapzalen, 3 aparte douches en een gemeenschappelijke douche.


Afval

Je kan kiezen of je je afval bij ons weggooit of het terug mee naar huis neemt. Een volle vuilzak kost € 5. Er dient uiteraard goed gesorteerd te worden

(Rest, PMD & papier). Glas afval dien je zelf in een van de glascontainers in Essen (dichtstbijzijnde bevindt zich op wandelafstand) te gooien of terug mee te nemen.


Omgeving

Ons jeugdheem ligt in het centrum van Essen. De lokalen zijn omgeven door 3 speelterreinen, waaronder het ‘stoerwoud’ en de Oude Pastorij. Een speelbos (Kajottersplein) bevindt zich op fietsafstand (5 km).

 

Heb je toch nog een vraag, dan kan je een mailtje sturen naar info@jeugdheemessen.be